International mission

BETHANIAKIRKEN – en del af international mission Vi kan ikke som aktive medlemmer sidde i vore trygge hjem og via tv se på alle de nødlidende mennesker, der findes rundt om i verden.

Fathers home

GHANA

…giver forældreløse børn og unge et sted at høre til.

AIDS CARE

NORDTHAILAND

AIDS Care er en kristen missionsorganisation, som arbejder med AIDS-ramte børn og deres familier i Nordthailand.

Kirkeplantning og socialt arbejde

RUMÆNIEN

I Rumænien har vi været med siden det blev muligt at komme ind bag det nedbrudte jerntæppe med først flere nødhjælpstransporter og med støtte til et missionærpar, der er udsendt fra menigheden til det østlige Rumænien. Familien Pascu er udsendt af Det Danske Missionsforbund.

MAF NØDHJÆLP

MADAGASKAR

På trods af øens skønhed lever befolkningen i dyb fattigdom og har kun begrænset adgang til sundhedstjeneste. Med dårlige veje, voldsomme regnskyl og ødelæggende oversvømmelser er der et enormt behov for, at MAF flyver. Fra menigheden er familien Vittrup Pedersen udsendt.

Kirkeplantning og socialt arbejde

GRØNLAND

Ilulissat og Uummannaq er selvstændige menigheder, som Det Danske Missionsforbund støtter, alligevel er der stadig et behov for hjælp til menighedsarbejdet.

Fredens stemme og hjælpearbejde

THAILAND

Det Danske Missionsforbund begyndte sit arbejde i Thailand i begyndelsen af 1950’erne. Fra midten af 60’erne kom indsatsen til at dreje sig om radio- og medieproduktion og samtidig blev et mediecenter bygget op i Chiang Mai. Navnet var Fredens Stemme.

Bethaniakirken
Dag Hammarskjöldsgade 2B
9000 Aalborg

Præst Philip Fodgaard
philip@bethania.dk
29 91 08 10

____

Kontakt en medarbejder

___

Jyske Bank konto: 5079 2248572

MobilePay: 70539